Představení Mateřské školy I. Nýřany

 

Naše mateřská škola je umístěna v jednopatrové budově z roku 1935. První paměti budovy (původní školy) se podle Pamětní knihy nedochovaly, byly následkem okupace zničeny. První záznamy byly zaznamenány v roce 1945, kdy byla opět slavnostně koncem října 1945 mateřská škola otevřena. V současné době má 5 tříd. Od roku 2003 jsme součástí příspěvkové organizace ZŠ a MŠ Nýřany. Škola je zařazena v síti škol MŠMT, což v praxi znamená, že musíme splňovat určitá kritéria.

 

Pokud hledáte školku, která se bude Vašemu dítěti líbit, kam se bude těšit, kde bude pohoda a příjemná nálada, kde budou paní učitelky přistupovat k Vašemu dítěti se zájmem, pochopením a láskou, ale zároveň bude vašemu dítěti nabídnuto ještě něco navíc, právě jste navštívili její stránky. Pokud Vás náš program, náplň a možnosti, které nabízíme,  zaujmou, rádi Vás osobně přivítáme.

 

 

Kde nás najdete? Naše mateřská škola se nachází v klidné části města, obklopena přírodou s možností vycházek do blízkého lesa. Děti mají ke svým hrám k dispozici zahradu, která je zařízena pro různá využití. Zahrada prošla revitalizací a stala se pro děti nádhernou přírodní oázou.. V létě je možné osvěžení dětí pod fontánkami a rozprašovači. Stín zajišťují nejen stromy, ale i pergola nad pískovištěm. Děti mohou využívat koloběžky a tříkolky. Máme i nové dopravní hřiště.

 

 PROVOZ MŠ
Pondělí až pátek:  vždy od 6.00 – 16.30 hod.
Před MŠ je možné i zaparkovat. 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.