Co s námi můžete prožít ? Namátkou vybíráme…..

 

VÝBĚR Z NAŠÍ BOHATÉ NABÍDKY:

Pečeme brambory

Je to takové malé loučení s podzimem, v době,kdy se pomalu hlásí o své slovo studené zimní počasí, které nám ukončí naše celodenní hrátky venku.

Mikulášská nadílka

V prosinci nás pravidelně navštěvuje Mikuláš, čert a anděl.

Vánoční nadílka

Vánoční čas bývá pro nás děti časem plným očekávání,kdy se nejvíce těšíme na den, kdy nás čeká vánoční nadílka. V tento den je vše sváteční, nazdobený stromeček, pod ním balíčky,krásně zabalené, svátečně ozdobené stoly, vánoční cukroví, koledy….

Vynášení Moreny


Loučení se zimou a vítání jara, na které se po dlouhé zimě všichni těšíme.

 

Zajíčkova koleda

Velikonoční nadílka pro děti v mateřské škole.

Výlet do přírody

Stopová hra,hra o poklad. Během těchto her děti plní různé úkoly podle typu dané hry. Někdy chodíme pohádkovým lesem, jindy jdeme pirátskou cestou, námětů máme hodně a tento typ her se nám všem líbí.

Výlet do ZOO

Každoročně navštěvujeme ZOO v Plzni, kde naše MŠ sponzoruje klokana rudého. Děti se do ZOO velmi těší – pozorují exotická zvířata, ptáčky, rostliny, domácí a hospodářská zvířata a nejvíce se těší na medvědy…

Slavnostní rozloučení s předškoláky

Každoročně se u nás připravuje slavnostní rozloučení s předškoláky. Od rána jsou všichni společně venku (pokud to počasí dovolí), je připravena slavnostní tabule a mladší děti spolu s p.učitelkama připraví slavnostní program pro děti,které odchází do 1.třídy. Děti dostanou upomínkové předměty a všichni si pochutnají na zmrzlině nebo nanuku.

Rej čarodějnic

Mezi nejznámější dlouholetou akci patří Rej čarodějnic. V tento den se naše mateřská škola proměňuje v čarodějnickou školu, do které se slétají všechny ježibaby, čarodějnice, čarodějové, kouzelníci, kouzelnice. Stalo se již tradicí, že se všichni zúčastnění nejprve proletí po náměstí města a pak se škola uzamyká na kouzelný klíč a začíná čarování……

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.